sähköinen taloushallinto

Monipuoliset täysin sähköiset ohjelmistot

Ohjelmistoratkaisut Videns Oy

Lemonsoft yritysohjelmiston avulla onnistuu toiminnanohjaus. Lisäksi ohjelmisto toimii nettiyhteyden kautta kaikkialla. Lemonsoftissa pääset porautumaan tuloslaskelmasta aina tuotetasolle asti. Lemonsoft soveltuu hyvin eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Lemonsoftia käyttävällä yrityksellä on yleensä useita kymmeniä työntekijöitä. Asiakas voi hankkia Lemonsoftilta ohjelmiston, johon Videns tuottaa taloushallinnon palvelut.

Procountor ohjelmisto toimii netin yli ajasta ja paikasta riippumatta.

Olemme Netvisorin Premium Partner. Netvisorista löytyy kaikki mitä taloushallinnon rutiinien automatisointiin tarvitset. Järjestelmää on kehitetty yli 10 vuotta ja se on yksi suomalaisen pilvipalveluteknologian edelläkävijöistä. Kaikki palvelut ovat saatavissa yhdestä järjestelmästä. Tieto kulkee palveluosioiden välillä automaattisesti ja se on käytettävissä kunkin käyttäjän roolin mukaisesti. Netvisor soveltuu hyvin isommille yrityksille.  Lue lisää järjestelmän palveluista www.netvisor.fi. 

 

 

Käytämme palvelutuotannossamme Lemonsoft, Netvisor sekä Procountor-yritysohjelmistoa, jotka mahdollistavat sähköisen talous- ja henkilöstöhallinnon. Sinulle tämä tarkoittaa paperittomia ja automatisoituja prosesseja. Toimintosi tehostuvat ja säästät kustannuksissa. Yhteiskäyttöisyyden avulla meillä molemmilla on samat tiedot reaaliaikaisesti käytössä.

Asiakaskommentteja palvelustamme

”Videns Oy on tehnyt kokonaisvaltaista kirjanpitoa yrityksellemme 2 tilikautta sisältäen mm.palkanlaskennan osto/myyntireskontran yms. Palvelu on ollut asiantuntevaa täsmällistä ja joustavaa. Se on meille erittäin tärkeää,koska luottamus on tärkeä asia ja aikaa jää enemmän kaikkeen muuhun tekemiseen.”

“Lemonsoft-ohjelmalla hallitset joustavasti ja monipuolisesti yrityksen tilaus-toimitusprosessin. Toimintojen seuranta sekä jäljitettävyys on tehty helpoksi. Tukipalvelu toimii hyvin ongelmatilanteissa.”

“Olen tyytyväinen Vidensin asiakaspalveluun.”